عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

لاوروف خواستار برقراری آتش بس فوری در غزه شد

لاوروف خواستار برقراری آتش بس فوری در غزه شد وزیر خارجه روسیه بامداد چهارشنبه طی سخنرانی در شورای امنیت، ضمن محکوم کردن حملات غرب به یمن، گفت که موضوع تشکیل کشور فلسطین نباید به تعویق بیافتد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۴۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه بامداد چهارشنبه از شورای امنیت سازمان ملل خواست که برای برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه، اقدام کند.

 

لاوروف طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، گفت: «موضوع تشکیل کشور فلسطین نباید به تعویق بیافتد. ما نگران اظهارات اسرائیل درباره راهکار دو دولتی هستیم».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه فلسطینی‌ها باید خودشان بدون دخالت خارجی در مورد شکل کشور آینده خود تصمیم بگیرند، توضیح داد:‌ «آوارگی اجباری فلسطینی‌ها از غزه غیرقابل قبول است و باید به خشونت‌های ارتش اسرائیل پایان داد».

 

وزیر خارجه روسیه ضمن اشاره به چراغ سبز آمریکا برای ادامه مجازات دسته جمعی فلسطینی‌ها در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: «اسرائیل به فلسطینیان در کرانه باختری حمله کرده و اماکن مقدس در اورشلیم (قدس اشغالی) را هتک حرمت می‌کند».

 

طبق این گزارش، لاوروف در واکنش به پیشنهاد آمریکا برای تشکیل کشور فلسطین بدون ارتش، اظهار داشت: «فلسطینی‌ها خود سرنوشتشان را تعیین می‌کنند، اینکه چه کسی بر آنها حکومت کند و آنگونه که دموکراسی می‌خواهد. هرگونه تلاش برای تحمیل اراده‌ به نام مهندسی اجتماعی غیرقابل قبول است».

 

وی درباره جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت: «اسرائیل از ارسال دارو به شمال نوار غزه توسط سازمان جهانی بهداشت جلوگیری کرد و بیش از ۱۵۰ کارمند سازمان ملل را [در حملات به غزه] به قتل رساند».

 

وزیر خارجه روسیه سپس ضمن محکوم کردن حملات کشورهای غربی به یمن، آن را تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی دانسته و افزود: «دیپلماسی آمریکا تهدیدی برای صلح بین‌المللی است».

 

بامداد سه‌شنبه بود که جنگنده‌های آمریکا و انگلیس به چند پایگاه نظامی متعلق به جنبش مقاومت انصارالله از جمله پایگاه هوایی الدیلمی در شمال صنعا حمله کردند.

 

مقام‌های ارشد جنبش انصارالله یمن نیز در واکنش به این تجاوزها گفتند که هدف آمریکا و انگلیس از تجاوز به یمن که همان توقف عملیات علیه رژیم صهیونیستی است، محقق نخواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار